Бонус ДООЕЛ е фирма која е основана 1992г. и оттогаш се занимава со секаков вид трговија.Трговијата со канцелариска опрема и школски прибор ја почнавме во 2004г. и веќе 14 години водиме успешна приказна благодарение на нашите задоволни клиенти.
Во 2016г. станавме директни увозници на квалитетен канцелариски материјал како и школски прибор.
За да можеме што повеќе да им се доближиме на нашите потрошивачи го создадовме Premium Office кој е нов бренд на Бонус ДООЕЛ преку кој се продава канцелариски , школски и секаков друг вид потрошен материјал по најповолни цени.
Premiumoffice.mk е создадена со цел да ги информираме потрошувачите за производите кои ги продаваме и сите нови производи кои ке бидат во иднина на нашата понуда , тука е и формата за нарачка која има за цел да ги олесни нарачките и да ги добите нарачаните производи во најкраток рок.

Logomakr_25baAo 1

Секогаш се трудиме нашите
производи да бидат со најдобар квалитет

Logomakr_25baAo 1231

Нарачаната стока ќе ви биде
испорачана за најкусо време.

Logomakr_2AGapM

Нашата понуда е со убедливо најниски цени.